fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

Klantbeoordelingen

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Wij horen ook graag hoe jij onze diensten hebt ervaren. Hieronder kun je onze website en Google reviews bekijken. 

google-icon-logo

Google Beoordelingen​

4,9 42 reviews

 • ★★★★★ een maand geleden
  Martin is een zeer kundige chiropractor. Ik ben heel blij, door zijn behandelingen functioneert mijn lichaam optimaal! Ook … Meer is hij heel goed voor kinderen, mijn dochters gaan ook regelmatig mee voor een behandeling. Zij vinden het ook fijn. Aanrader voor iedereen om bij Martin langs te gaan voor een behandeling!
 • ★★★★★ een maand geleden
  Jaren terug ongeluk gehad, sindsdien steeds bij fysio gelopen maar hielp voor geen meter. sinds ik bij de chiropractor loop … Meer is er een enorme vooruit gang! Er wordt ook echt naar je geluisterd!
 • ★★★★★ 2 maanden geleden
  Al jaren kom ik hier als tevreden klant. Zonder chiropractie zou ik niet kunnen functioneren. Martin is kundig, vriendelijk … Meer en meedenkend. De praktijk is goed bereikbaar met het ov en een grote parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw. Ik raad deze chiropractor zéker aan! De 5 sterren helemaal waard.
 • ★★★★★ 2 maanden geleden
  Goede Chiropract gelijk al resultaat na eerst behandeling.
 • ★★★★★ 2 maanden geleden
  Martin 🇲🇫 weet precies wat hij doet, en wat een kracht in z'n kleine man.
  Met mijn versleten rug kan ik door hem weer
  … Meer gewoon lopen.

Martin is een topper

Rated 5 out of 5
augustus 23, 2020

Martin heeft mij goed geholpen met mijn rugklachten. Ik had veel last en nu al een paar maanden eigenlijk niet meer! Super

Tom Schaafs