fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

Klantbeoordelingen

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Wij horen ook graag hoe jij onze diensten hebt ervaren. Hieronder kun je onze website en Google reviews bekijken. 

google-icon-logo

Google Beoordelingen​

4,9 42 reviews

 • Only Me ★★★★★ 4 maanden geleden
  Vandaag voor eerst geweest bij de vrouwelijke chiropractor mevrouw Oosthuizen. Wat een lieve begripvolle vrouw is zij. Ze … Meer weet precies wat ze doet en voel gelijk verlichting. Ik raad chiropractie Capelle echt aan! Dank je wel!
 • Brenda Koehler-Timmermans ★★★★★ 7 maanden geleden
  Martin is een zeer kundige chiropractor. Ik ben heel blij, door zijn behandelingen functioneert mijn lichaam optimaal! Ook … Meer is hij heel goed voor kinderen, mijn dochters gaan ook regelmatig mee voor een behandeling. Zij vinden het ook fijn. Aanrader voor iedereen om bij Martin langs te gaan voor een behandeling!
 • Armine Goukasjan ★★★★★ 6 maanden geleden
  Jaren terug ongeluk gehad, sindsdien steeds bij fysio gelopen maar hielp voor geen meter. sinds ik bij de chiropractor loop … Meer is er een enorme vooruit gang! Er wordt ook echt naar je geluisterd!
 • Anja Faassen-Ignatius ★★★★★ 8 maanden geleden
  Al jaren kom ik hier als tevreden klant. Zonder chiropractie zou ik niet kunnen functioneren. Martin is kundig, vriendelijk … Meer en meedenkend. De praktijk is goed bereikbaar met het ov en een grote parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw. Ik raad deze chiropractor zéker aan! De 5 sterren helemaal waard.
 • Laura S ★★★★★ een maand geleden
  Mijn migraines zijn voor 90% weg, geweldig!

Martin is een topper

Rated 5 out of 5
augustus 23, 2020

Martin heeft mij goed geholpen met mijn rugklachten. Ik had veel last en nu al een paar maanden eigenlijk niet meer! Super

Tom Schaafs