fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Klantbeoordelingen

We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Graag horen wij ook hoe u onze diensten heeft ervaren. Hieronder kunt u onze website en Google beoordelingen bekijken. 

Website Beoordelingen

Martin is een topper

Rated 5 out of 5
augustus 23, 2020

Martin heeft mij goed geholpen met mijn rugklachten. Ik had veel last en nu al een paar maanden eigenlijk niet meer! Super

Tom Schaafs
google-icon-logo

Google Beoordelingen​

5,0 22 reviews

 • ★★★★★ 2 maanden geleden
  met verschrikkelijke pijn in mijn nek,die ik bijna niet meer kon draaien naar de Chiropractor Martin in Capelle a.d IJssel. … Meer Na een aantal bezoeken ben ik nu van de pijn af en kan ik mijn nek weer draaien en bewegen zonder dat het pijn doet. Ik heb tips gekregen om dagelijks te doen voor de nekspieren om deze sterker te maken. Doe ik dus elke dag op de rand van mijn bed. Ik kan het iedereen aanraden om bij nek pijn een behandelingserie te nemen bij Martin,fijne lieve man. Hij doet je wel eens een beetje pijn,maar dit moet je er voor over hebben. Het gaat je helpen om van de pijn af te komen.
 • ★★★★★ 2 maanden geleden
  Top, zeer tevreden met de behandelingen tot nu toe. Vriendelijke chiropractor.
 • ★★★★★ 3 maanden geleden
  Heel goed geholpen van langdurige pijn af. Behandeld door Martin. Ik beveel de praktijk van Martin zeker aan.
 • ★★★★★ 6 maanden geleden
  Heel erg tevreden over de behandelingen van dhr. de Voos bij Chiropractie Capelle! Hij heeft mijn langslepende pijn in mijn … Meer schouder verholpen, zodat ik alleen nog eens in de 6 weken lichte pijnklachten heb, in plaats van dagelijks. Ik zou iedereen aanbevelen hierheen te gaan. Met ruime openingstijden, wat echt handig is, zodat je na je werk kan gaan.
 • ★★★★★ 7 maanden geleden
  Geweldige zorg van Martin, hij kon eindelijk vinden wat problemen met mijn heup veroorzaakte. Het gaat nu veel beter na jaren … Meer van pijn!

Laat een beoordeling achter