fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

Klantbeoordelingen

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Wij horen ook graag hoe jij onze diensten hebt ervaren. Hieronder kun je onze website en Google reviews bekijken. 

google-icon-logo

Google Beoordelingen​

5,0 80 reviews

 • Roos Hobé ★★★★★ een week geleden
  Ben sinds een jaar in behandeling bij Martin. Ik kwam met klachten gerelateerd aan een herstellende hernia. Ik kan nu weer … Meer alles ( met mate).
 • Roxanne W. ★★★★★ 5 maanden geleden
  Wij komen van een andere chiropractor af, nog geen seconde spijt gehad dat we voor chiropractie Capelle hebben gekozen.
  … Meer
  Nicole heeft zo’n fijne manier van benaderen en behandelen. Vanaf moment 1 vertrouwd en eerlijk in frequentie van behandelen, het draait om de patiënt en dat toont zij in alles! Zelfs m’n zoontje van 2 komt graag bij haar.
  M’n man komt bij Martin en is ook altijd zeer tevreden. Kundig, eerlijk en je weet wat je aan ze hebt.
 • Tracy Pereira Bravo ★★★★★ 2 weken geleden
  Na 1 behandeling al zo’n bizarre verlichting!
  Martin heeft echt kennis van wat hij doet en legt alles goed uit.
 • Danny da Silva ★★★★★ 4 maanden geleden
  Zeer professioneel! Voor zowel acute klachten als voor regelmatig ‘onderhoud’. Kom hier al een paar jaar. Goed voor mijn … Meer lijf en geest!! Special shout-out to Martin! Keep it up team.
 • Victoria Victory ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik kwam in deze praktijk 10 jaar geleden. Ik kon niet meer goed lopen en ik dacht dat ik in rolstoel ga belanden. Geen enkele … Meer fisio kon mij niet helpen. Huisarts gaf mij pijnstillers waardoor ik mijn mag verpest heb! Door deze geweldige chiropractors artsen kan ik nu mijn droomwerk doen en ik raad het echt iedereen aan!

Nek en rugklachten veel minder geworden

Rated 5,0 out of 5
oktober 7, 2020

Mijn rug en nekklachten zijn stukken minder geworden na mijn sessies! Dank je Martin.

Tea V.

Heel tevreden

Rated 5,0 out of 5
oktober 6, 2020

Ik ben heel tevreden over de diensten van Chiropractie Capelle. Vaak last van mijn rug in verband met een zittend beroep. Sinds mijn behandelingen heb ik een stuk minder lastig. Zeker aan te raden!

Job de Graaff

Erg blij met Chiropractie Capelle

Rated 5,0 out of 5
oktober 2, 2020

Na het uitproberen van verschillende chiropractie praktijken ben ik heel blij dat ik eindelijk mijn vaste adresje heb gevonden. Hele goede service en een grote hulp bij mijn nekklachten.

Marian de Sloot

Ik ben een vaste klant

Rated 5,0 out of 5
september 29, 2020

Ik heb chiropractie ongeveer een jaar geleden voor het eerst geprobeerd en nu wil ik niet meer zonder. Een regelmatige checkup houdt mij pijnvrij. Chiropractie Capelle is zeer aan te raden.

Angela Vd Beek

Hoofpijn is weg

Rated 5,0 out of 5
september 17, 2020

Ik liep al jaren met migraine rond en wist maar niet hoe ik er af moest komen. Na een paar sessie met Martin is het echt voor 80% beter geworden. Superrr blij mee! Thanks

Kimmie Koopmans