fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Klantbeoordelingen

We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Graag horen wij ook hoe u onze diensten heeft ervaren. Hieronder kunt u onze website en Google beoordelingen bekijken. 

Website Beoordelingen

Nek en rugklachten veel minder geworden

5,0 score
oktober 7, 2020

Mijn rug en nekklachten zijn stukken minder geworden na mijn sessies! Dank je Martin.

Tea V.

Heel tevreden

5,0 score
oktober 6, 2020

Ik ben heel tevreden over de diensten van Chiropractie Capelle. Vaak last van mijn rug in verband met een zittend beroep. Sinds mijn behandelingen heb ik een stuk minder lastig. Zeker aan te raden!

Job de Graaff

Erg blij met Chiropractie Capelle

5,0 score
oktober 2, 2020

Na het uitproberen van verschillende chiropractie praktijken ben ik heel blij dat ik eindelijk mijn vaste adresje heb gevonden. Hele goede service en een grote hulp bij mijn nekklachten.

Marian de Sloot

Ik ben een vaste klant

5,0 score
september 29, 2020

Ik heb chiropractie ongeveer een jaar geleden voor het eerst geprobeerd en nu wil ik niet meer zonder. Een regelmatige checkup houdt mij pijnvrij. Chiropractie Capelle is zeer aan te raden.

Angela Vd Beek

Hoofpijn is weg

5,0 score
september 17, 2020

Ik liep al jaren met migraine rond en wist maar niet hoe ik er af moest komen. Na een paar sessie met Martin is het echt voor 80% beter geworden. Superrr blij mee! Thanks

Kimmie Koopmans
google-icon-logo

Google Beoordelingen​

5,0 19 reviews

 • Avatar Agda De Bruin ★★★★★ 2 months ago
  Heel goed geholpen van langdurige pijn af. Behandeld door Martin. Ik beveel de praktijk van Martin zeker aan.
 • Avatar Suzanne van Egmond ★★★★★ 5 months ago
  Heel erg tevreden over de behandelingen van dhr. de Voos bij Chiropractie Capelle! Hij heeft mijn langslepende pijn in mijn … Meer schouder verholpen, zodat ik alleen nog eens in de 6 weken lichte pijnklachten heb, in plaats van dagelijks. Ik zou iedereen aanbevelen hierheen te gaan. Met ruime openingstijden, wat echt handig is, zodat je na je werk kan gaan.
 • Avatar Wim Hanekke ★★★★★ 6 months ago
  Geweldige zorg van Martin, hij kon eindelijk vinden wat problemen met mijn heup veroorzaakte. Het gaat nu veel beter na jaren … Meer van pijn!
 • Avatar L D ★★★★★ 9 months ago
  De chiropractische zorg is prima, ik raad het ten zeerste aan. Martin heeft me de afgelopen 10 maanden vele malen op een … Meer zorgzame manier aangepast. Persoonlijk was ik in het begin een beetje nerveus over chiropractie-aanpassingen, maar Martin praat me altijd door alles wat hij doet en stelt me tijdens elke sessie gerust. De aanpassingen worden ook gedaan op een zachte en zorgzame manier en hij geeft me altijd nieuwe oefeningen om thuis te proberen.
 • Avatar JF D ★★★★★ 9 months ago
  Zeer goede service van het team van chiropractie capelle, ik ging van dagelijkse hoofdpijn naar nul in twee maanden en mijn … Meer nekpijn voelt 90% beter!

Laat een beoordeling achter