fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Klantbeoordelingen

We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Graag horen wij ook hoe u onze diensten heeft ervaren. Hieronder kunt u onze website en Google beoordelingen bekijken. 

Website Beoordelingen

Nek en rugklachten veel minder geworden

Rated 5 out of 5
oktober 7, 2020

Mijn rug en nekklachten zijn stukken minder geworden na mijn sessies! Dank je Martin.

Tea V.

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Ik ben heel tevreden over de diensten van Chiropractie Capelle. Vaak last van mijn rug in verband met een zittend beroep. Sinds mijn behandelingen heb ik een stuk minder lastig. Zeker aan te raden!

Job de Graaff

Erg blij met Chiropractie Capelle

Rated 5 out of 5
oktober 2, 2020

Na het uitproberen van verschillende chiropractie praktijken ben ik heel blij dat ik eindelijk mijn vaste adresje heb gevonden. Hele goede service en een grote hulp bij mijn nekklachten.

Marian de Sloot

Ik ben een vaste klant

Rated 5 out of 5
september 29, 2020

Ik heb chiropractie ongeveer een jaar geleden voor het eerst geprobeerd en nu wil ik niet meer zonder. Een regelmatige checkup houdt mij pijnvrij. Chiropractie Capelle is zeer aan te raden.

Angela Vd Beek

Hoofpijn is weg

Rated 5 out of 5
september 17, 2020

Ik liep al jaren met migraine rond en wist maar niet hoe ik er af moest komen. Na een paar sessie met Martin is het echt voor 80% beter geworden. Superrr blij mee! Thanks

Kimmie Koopmans
google-icon-logo

Google Beoordelingen​

5,0 22 reviews

  • Avatar Adrie Bons ★★★★★ 10 months ago
    met verschrikkelijke pijn in mijn nek,die ik bijna niet meer kon draaien naar de Chiropractor Martin in Capelle a.d IJssel. … Meer Na een aantal bezoeken ben ik nu van de pijn af en kan ik mijn nek weer draaien en bewegen zonder dat het pijn doet. Ik heb tips gekregen om dagelijks te doen voor de nekspieren om deze sterker te maken. Doe ik dus elke dag op de rand van mijn bed. Ik kan het iedereen aanraden om bij nek pijn een behandelingserie te nemen bij Martin,fijne lieve man. Hij doet je wel eens een beetje pijn,maar dit moet je er voor over hebben. Het gaat je helpen om van de pijn af te komen.
  • Avatar L P ★★★★★ 10 months ago
    Top, zeer tevreden met de behandelingen tot nu toe. Vriendelijke chiropractor.
  • Avatar Agda De Bruin ★★★★★ a year ago
    Heel goed geholpen van langdurige pijn af. Behandeld door Martin. Ik beveel de praktijk van Martin zeker aan.
  • Avatar Suzanne van Egmond ★★★★★ a year ago
    Heel erg tevreden over de behandelingen van dhr. de Voos bij Chiropractie Capelle! Hij heeft mijn langslepende pijn in mijn … Meer schouder verholpen, zodat ik alleen nog eens in de 6 weken lichte pijnklachten heb, in plaats van dagelijks. Ik zou iedereen aanbevelen hierheen te gaan. Met ruime openingstijden, wat echt handig is, zodat je na je werk kan gaan.
  • Avatar Wim Hanekke ★★★★★ a year ago
    Geweldige zorg van Martin, hij kon eindelijk vinden wat problemen met mijn heup veroorzaakte. Het gaat nu veel beter na jaren … Meer van pijn!

Laat een beoordeling achter