fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

- Arts & therapeuten -

Fysio KB – Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

https://fysiokb.nl

“Wij zijn enorm geïnteresseerd in het vak fysiotherapie, maar ook in jou als persoon. Daarom willen wij je oprecht helpen met alle tools en hulpmiddelen die wij hebben, om het beste uit jezelf te halen. Met kennis binnen het vak, veel enthousiasme en nog meer passie proberen wij je pijn en klachten te verminderen. Mede door middel van dry needling kunnen we spierspanningen verhelpen en met de juiste oefeningen zorgen we ervoor dat je beter beweegt zodat je ook in de toekomst minder kans hebt op blessures.
Iedereen heeft andere doelen, wij staan klaar om je daarin te ondersteunen en begeleiden.”

fysiokb

Fysiotherapie Vlambloem – Rotterdam Ommoord

https://www.fysiovlambloem.nl/

“Bij Fysiotherapie Vlambloem behandelen wij klachten die u heeft als gevolg van een operatie, of blessures als een verzwikte enkel of pijn in de lage rug, knie, nek, etc. Maar u kunt ook bij ons terecht voor fysieke klachten die al langere tijd aanwezig zijn. In de praktijk zien we dat mensen al maanden of zelfs al jaren met lichamelijke (pijn)klachten rondlopen. Dit worden in de volksmond ook wel “chronische klachten” genoemd. Hiervoor kunt u dus ook bij ons terecht. Deze “chronische klachten” maken ons werk leuk en uitdagend, vinden wij interessant, daar hebben we affiniteit mee en een hoop ervaring, en het belangrijkste is dat er nog heel veel resultaat te boeken is.”

Fysiotherapie vlambloem

- Sports & fitness -

Crossfit Capelle aan den IJssel

https://crossfitcapelleaandenijssel.nl/

“Iedereen krijgt bij CrossFit Capelle de mogelijkheid om fitter te worden. Jij wil toch ook meer uit het leven halen? Wij gaan jou daarbij helpen! Onze trainers zijn gecertificeerd zodat zij jou de juiste techniek kunnen aanleren. Techniek staat altijd op 1 daarna komen de gewichten pas. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau en de trainers passen de oefeningen aan per individu. Kom langs en ervaar het zelf of samen met een vriend(in)!”

- SEO Partners -

twimbo.nl – Twimbo https://www.twimbo.nl

arenacampus.nl – arenacampus.nlhttps://arenacampus.nl
startmodus.nl – startmodus https://startmodus.nl