fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractie Capelle

Chiropractie Capelle, gevestigd in Hollandsch Diep in Capelle a / d IJssel sinds 2005, debuteerde eind jaren tachtig in Rotterdam Centraal. We streven ernaar excellentie in chiropractie te bieden om u te helpen zich op uw best te voelen en te functioneren, een sterke en stabiele wervelkolom is essentieel voor een gezond leven. Onze aanpak is uitgebreid en effectief, we hebben verschillende technieken tot onze beschikking en onderzoeken en leren altijd nieuwe technieken om onze patiëntenzorg te verbeteren. Chiropractie kan uiterst zachtaardig zijn en stelt ons in staat om te zorgen voor een breed scala aan aandoeningen en personen, van baby’s tot ouderen.

Onze Missie

Om zachte, uitgebreide chiropractische zorg te bieden om u te helpen op uw best te leven en te functioneren.

ons team

De mensen achter uw zorg

Andre De Voos

Andre De Voos

Oprichter van de Nederlandse Federatie van Chiropractie en oorspronkelijke oprichter van Chiropractie Rotterdam in 1988, Andre brengt jarenlange ervaring en solide patiëntenzorg met zich mee.

Andre is geboren in Nederland en studeerde in de VS, aan het Cleveland College of Chiropractic, waar hij in 1983 afstudeerde.

Andre is elke donderdagmiddag en -avond aanwezig bij Chiropractic Capelle.

Martin Dechamp

Martin Dechamp

Sportliefhebber en fervent leerling, heeft Martin door een aantal plaatsen over de hele wereld gereisd om u rondom solide chiropractische zorg te brengen.

Martin, geboren in Frankrijk, studeerde chiropractie in Nieuw-Zeeland en werkte daarna terug in Europa nadat hij in Singapore had gewerkt. Zijn tijd is verdeeld tussen klimmen en boulderen, powerlifting, yoga en natuurlijk het zorgen voor onze geweldige patiënten in Chiropractie Capelle.

blank-profi1e

Miep Wijsman

Topster chiropractie-assistent en receptioniste, Miep ondersteunt het chiropractie Capelle-team sinds het begin in 2006.