fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

De Chiropractie praktijk

Chiropractie Capelle is voortgekomen uit Chiropractie Rotterdam, en is opgericht door een van de eerste chiropractoren in Zuid-Holland. De praktijk is nu sinds 2005 gevestigd net buiten station metro de Terp.

Wij streven naar excellente chiropractische zorg om je te helpen je op je best te voelen en te functioneren, een sterke en stabiele wervelkolom is essentieel voor een gezond leven. Onze aanpak is uitgebreid en effectief, we hebben een verscheidenheid aan technieken tot onze beschikking en zijn altijd bezig met het onderzoeken en leren van nieuwe technieken om onze patiëntenzorg te verbeteren.

Chiropractie kan zeer zacht zijn en stelt ons in staat om te zorgen voor een breed scala van aandoeningen en personen, van baby’s tot ouderen.

Het Team

Martin Dechamp Chiropractie Capelle Chiropractor Rotterdam

Martin Dechamp

Chiropractor, eigenaar

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Frankrijk, Martin studeerde af aan de New Zealand College of Chiropractic in 2015.

Sindsdien heeft hij gewerkt in een familiepraktijk in het prachtige Hawke’s Bay, Nieuw-Zeeland, en daarna op 9 verschillende locaties van een groot chiropractisch bedrijf in Singapore. Vervolgens is Martin eind 2018 naar Nederland verhuisd, om in 2020 Chiropractie Capelle over te nemen. Martin maakt voornamelijk gebruik van manuele behandelingen, actieve spierontspanning en het voorschrijven van oefeningen om het evenwicht in het lichaam te helpen herstellen.

In zijn vrije tijd doet Martin aan klimmen, voornamelijk boulderen, en calisthenics. Hij heeft ruime ervaring met weightlifting en brengt zijn kennis in de praktijk bij het behandelen van atleten in verschillende disciplines, maar ook bij andere mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Nicole Oosthuizen Chiropractie Capelle Chiropractor Rotterdam

Nicole Oosthuizen

Chiropractor

Nicole komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg. Ze was eigenaar en manager van haar eigen chiropractische praktijk in Pretoria vanaf 2017 totdat ze besloot om de grote stap naar Nederland te maken in 2021, om te genieten van de Nederlandse levensstijl en de prachtige zon die ons hier zegent.

Ze heeft een natuurlijke manier met mensen en is altijd gretig om nieuwe manieren te leren om haar patiënten te helpen zich beter te voelen en beter te functioneren. Nicole is bedreven in manuele behandelingen en beoefent een verscheidenheid aan andere technieken waaronder dry needling, cupping, fascia therapie en meer.

Haar favoriete patiënten zijn de zwangere mama’s en kinderen, maar ze heeft ervaring en houdt ervan om de hele familie te behandelen.

Genevieve Viljoen Chiropractor Chiropractie Capelle

Geneviève Viljoen

Chiropractor

Genevieve is geboren en getogen in Durban, Zuid-Afrika, en studeerde af met haar Master in Chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg. Op zoek naar avontuur verhuisde ze in 2022 naar Nederland en werkt sindsdien in Gouda. 

Ze is vriendelijk en een heel makkelijk persoon om contact mee te maken! Ze is een hele fijne chiropractor en therapeut en zorgt er altijd voor dat ze de tijd neemt om goed te begrijpen wat er met haar patiënten aan de hand is om ze zo goed mogelijk te helpen. Ze gebruikt een combinatie van manuele chiropractische behandelingen, dry needling en muscle release.

Gene is dol op dieren, dus als je tijdens het hondenoppaswerk langs moet komen, aarzel dan niet om je hondje mee te nemen voor je afspraak!

Victoria masseuse

Victoria

Masseuse

Victoria is een ervaren en professionele masseuse. Zij biedt een verscheidenheid aan massages, maar het meest behandelt zij haar cliënten door middel van triggerpoint therapie en fascia release van de diepe houdingsspieren.

Debby Huijer-Wijsman Chiropractie Capelle

Debby Huijer-Wijsman

Receptiemedewerker

Debby kwam in 2021 bij ons werken en is een geweldige aanvulling op ons team! Ze is de dochter van Miep en een moeder van twee kinderen.

Miep receptionist

Miep Wijsman

Receptiemedewerker

De meeste dagen vindt je Miep aan de balie en aan de telefoon! Zij werkt sinds 2006 in de praktijk.

Henny Zinsmeister Chiropractie Capelle

Henny Zinsmeister

Receptiemedewerker

Henny helpt al een paar jaar bij de receptie en is in 2023 in vaste dienst gekomen. Je zult de gelijkenis met haar zus Miep opmerken.