fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractie Capelle

Chiropractie Capelle, gevestigd in Hollandsch Diep in Capelle a / d IJssel sinds 2005, debuteerde eind jaren tachtig in Rotterdam Centraal. We streven ernaar excellentie in chiropractie te bieden om u te helpen zich op uw best te voelen en te functioneren, een sterke en stabiele wervelkolom is essentieel voor een gezond leven. Onze aanpak is uitgebreid en effectief, we hebben verschillende technieken tot onze beschikking en onderzoeken en leren altijd nieuwe technieken om onze patiëntenzorg te verbeteren. Chiropractie kan uiterst zachtaardig zijn en stelt ons in staat om te zorgen voor een breed scala aan aandoeningen en personen, van baby’s tot ouderen.

Onze Missie

Om zachte, uitgebreide chiropractische zorg te bieden om u te helpen op uw best te leven en te functioneren.

ons team

De mensen achter uw zorg

Martin Dechamp Chiropractor

Martin Dechamp

Sportliefhebber en fervent leerling, heeft Martin door een aantal plaatsen over de hele wereld gereisd om u rondom solide chiropractische zorg te brengen.

Martin, geboren in Frankrijk, studeerde chiropractie in Nieuw-Zeeland en werkte daarna terug in Europa nadat hij in Singapore had gewerkt. Zijn tijd is verdeeld tussen klimmen en boulderen, powerlifting, yoga en natuurlijk het zorgen voor onze geweldige patiënten in Chiropractie Capelle.

Nicole Oosthuizen Chiropractor

Nicole Oosthuizen

Nicole komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg.
Ze heeft een natuurlijke manier met mensen en is altijd gretig om nieuwe manieren te leren om haar patiënten te helpen zich beter te voelen en beter te functioneren. Ze beoefent een verscheidenheid aan technieken zoals dry needling, cupping, fascia therapie en meer.

Victoria masseuse

Victoria

Onze top masseur. Ze is altijd bereid om nieuwe technieken te leren en haar vaardigheden te verbeteren. Ze zal er altijd voor zorgen dat u met een licht en ontspannen gevoel de deur uitloopt.

Miep receptionist

Miep Wijsman

Topster chiropractie-assistent en receptioniste, Miep ondersteunt het chiropractie Capelle-team sinds het begin in 2006.

Debby Huijer-Wijsman

Debby Huijer-Wijsman

Debby kwam in 2021 bij ons werken en is een geweldige aanvulling op ons team! Ze is de dochter van Miep en een moeder van twee kinderen.