fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

Customer Reviews

We always strive to help and satisfy our customers as best we can. We would also like to hear how you have experienced our services. Please find our customer feedback below.

Customer Reviews

Nek en rugklachten veel minder geworden

Rated 5 out of 5
October 7, 2020

Mijn rug en nekklachten zijn stukken minder geworden na mijn sessies! Dank je Martin.

Tea V.

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
October 6, 2020

Ik ben heel tevreden over de diensten van Chiropractie Capelle. Vaak last van mijn rug in verband met een zittend beroep. Sinds mijn behandelingen heb ik een stuk minder lastig. Zeker aan te raden!

Job de Graaff

Erg blij met Chiropractie Capelle

Rated 5 out of 5
October 2, 2020

Na het uitproberen van verschillende chiropractie praktijken ben ik heel blij dat ik eindelijk mijn vaste adresje heb gevonden. Hele goede service en een grote hulp bij mijn nekklachten.

Marian de Sloot

Ik ben een vaste klant

Rated 5 out of 5
September 29, 2020

Ik heb chiropractie ongeveer een jaar geleden voor het eerst geprobeerd en nu wil ik niet meer zonder. Een regelmatige checkup houdt mij pijnvrij. Chiropractie Capelle is zeer aan te raden.

Angela Vd Beek

Hoofpijn is weg

Rated 5 out of 5
September 17, 2020

Ik liep al jaren met migraine rond en wist maar niet hoe ik er af moest komen. Na een paar sessie met Martin is het echt voor 80% beter geworden. Superrr blij mee! Thanks

Kimmie Koopmans
google-icon-logo

Google Reviews​

4.9 42 reviews

 • Only Me ★★★★★ 4 maanden geleden
  Vandaag voor eerst geweest bij de vrouwelijke chiropractor mevrouw Oosthuizen. Wat een lieve begripvolle vrouw is zij. Ze … Meer weet precies wat ze doet en voel gelijk verlichting. Ik raad chiropractie Capelle echt aan! Dank je wel!
 • Brenda Koehler-Timmermans ★★★★★ 7 maanden geleden
  Martin is een zeer kundige chiropractor. Ik ben heel blij, door zijn behandelingen functioneert mijn lichaam optimaal! Ook … Meer is hij heel goed voor kinderen, mijn dochters gaan ook regelmatig mee voor een behandeling. Zij vinden het ook fijn. Aanrader voor iedereen om bij Martin langs te gaan voor een behandeling!
 • Armine Goukasjan ★★★★★ 6 maanden geleden
  Jaren terug ongeluk gehad, sindsdien steeds bij fysio gelopen maar hielp voor geen meter. sinds ik bij de chiropractor loop … Meer is er een enorme vooruit gang! Er wordt ook echt naar je geluisterd!
 • Anja Faassen-Ignatius ★★★★★ 8 maanden geleden
  Al jaren kom ik hier als tevreden klant. Zonder chiropractie zou ik niet kunnen functioneren. Martin is kundig, vriendelijk … Meer en meedenkend. De praktijk is goed bereikbaar met het ov en een grote parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw. Ik raad deze chiropractor zéker aan! De 5 sterren helemaal waard.
 • Laura S ★★★★★ een maand geleden
  Mijn migraines zijn voor 90% weg, geweldig!

Leave a review