fbpx

CHIROPRACTIE CAPELLE

Chiropractor Rotterdam

De chiropractische behandelingen

Onze chiropractoren zijn opgeleid in het gebruik van verschillende technieken en methoden om je de beste kansen op herstel en verbetering te bieden. Elk individu is anders, net als elk bezoek. Afhankelijk van de te maken correcties kan de behandeling worden bepaald.

De verschillende technieken die wij gebruiken, stellen ons in staat iedereen, van pasgeboren baby’s tot honderdjarigen, op een veilige en doeltreffende manier te behandelen.

Diversified techniek

Diversified techniek is de meest gebruikte vorm van chiropractische behandeling. Deze vorm van aanpassing is een manuaal behandeling en kan kraakgeluiden veroorzaken, wat gewoon een vrijgave is van lucht die in de gewrichtsruimte zit.

Arthrostim

De Arthrostim is een elektrisch chiropractie-instrument. Met zachte bewegingen is het zeer effectief bij het vrijgeven van triggerpoints of helpt de gewrichten correct te bewegen.

cox technique flexion distraction chiropractie

Cox technic -
Flexion distraction

Een zachte maar zeer doeltreffende techniek die helpt de ruimte tussen de wervelgewrichten te openen. Effectief bij hernia, artrose, stenose en andere aandoeningen.

Dry needling

Een behandeling die wordt uitgevoerd met naalden. Ze worden oppervlakkig of diep in de buik van de spier ingebracht om pijn en stijfheid te verlichten door triggerpoints te ontspannen.

Thompson techniek

De Thompson-techniek is een andere zachtere vorm van chiropractische zorg. Met behulp van "druppels" op de tafel, kan de chiropractor helpen de gewrichten voorzichtig terug te bewegen in de juiste uitlijning.

vibrocussor arthrostim instrument chiropractie

Vibrocussor

Een instrument dat diepe, controleerbare percussies uitzendt om de fascia en zachte weefsels los te maken.

Activator techniek

De activator is een klein mechanisch instrument dat wordt gebruikt om de beweging in uw wervelkolom zachtjes te herstellen. Het is erg licht en kan worden gebruikt op iedereen, inclusief baby's en ouderen.

IASTM Fascia release

IASTM of Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization gebruikt een instrument om de spieren te masseren en zo myofasciale triggerpoints los te maken.

Active release techniek (ART)

In sommige gevallen zal de chiropractor ook de diepe afgifte van de fascia of de omliggende zachte weefsels uitvoeren om de onevenwichtigheden verder te corrigeren.

Kinesio taping

Taping kan worden gebruikt om het spierstelsel zacht te ondersteunen, door bepaalde spieren te ontspannen of te activeren. Het kan ook helpen bij het handhaven van de juiste houding na een chiropractische behandeling.

Oefening en stretching

Een sterke structurele basis is essentieel, maar het is van primordiaal belang om ook uw herstel te ondersteunen met specifieke rekoefeningen en versterking van de belangrijkste houdingsspieren.

De eerste afspraak
Chiropractie Capelle
Consultatie gesprek & lichamelijk onderzoek

De chiropractor zal een volledige lichamelijke check-up uitvoeren om te vinden waar de echte oorzaak van je klachten ligt.

Chiropractische behandeling

Een eerste chiropractische behandeling zal worden uitgevoerd om je lichaam weer op het juiste spoor te krijgen.